uusin läpyskä
helmikuu 2009ihmisten ääni
Onko Roihun uus nettilehti parempi ku vanha?
on
ei


rekisteröityminen

Rekisteröityminen

Käyttöehdot

Sivujen sisältö on Roihulehti.comin tai kolmannen osapuolen omaisuutta. Sisältöön luetaan mukaan tavaramerkit, tuotemerkit, liiketunnukset sekä muut vastaavat. Sisältöä suojataan tekijänoikeuslailla ja muilla laeilla. Mikäli oikeuksia sivuihimme ja sen sisältöön ei nimenomaisesti ole myönnetty, ne pidätetään. Sivujen käyttäjällä ei ole oikeutta kopioida, siirtää, jaella tai tallentaa sivujen sisältöä tai osaa siitä ilman palveluntarjoajan etukäteistä kirjallista suostumusta. Sisällön osittainenkin jakeleminen ilman etukäteistä kirjallista palveluntarjoajan suostumusta on kiellettyä, poikkeuksena ainoastaan tässä mainitut tapaukset.

Sivuja saa katsella tietokoneella tai vastaavalla laitteella ja niistä saa tulostaa osia käyttäjän henkilökohtaiseen, yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Mikäli sivuilla julkaistujen muiden asiakirjojen käyttöön liittyy muita käyttöehtoja, näistä mainitaan asiakirjan yhteydessä.

Sivuiltamme mahdollisesti linkitettyjen sivujen käyttöön sovelletaan kyseisten sivujen käyttöehtoja. Palveluntarjoajalla ei ole mahdollisuuksia vaikuttaa niillä olevan aineiston sisältöön eikä niiden sisältö ole palveluntarjoajan hallinnassa. Siirtyessään tällaisille sivuille, käyttäjän on tutustuttava ja hyväksyttävä niiden mahdolliset käyttöehdot. Siirtymällä tällaisille sivuille, käyttäjä hyväksyy, että kyseiset sivut tai niiden sisältö eivät ole palveluntarjoajan hallinnassa.

Palvelussa julkaistava aineisto toimitetaan ilman takuuta saatavuuden, luotettavuuden, keskeytyksettömyyden, sisällön tai muunkaan ominaisuuden suhteen. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa sisällön soveltuvuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen eikä vastaa sivuilla tarjotun palvelun tai sen keskeytymisen aiheuttamista suorista, epäsuorista, tai muistakaan vahingoista tai menetyksistä. Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden muuttaa sivuja ja rajoittaa niille pääsyä milloin tahansa.

Palvelun käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Copyright Roihulehti 2005. Kaikki oikeudet pidätetään.


Rekisteröityäksesi sinun pitää täyttää seuraava lomake. Salasana lähetetään sähköpostiisi.
Käyttäjätunnus:
Nimi:
Paikkakunta:
Email:
Syntymäaika:
Sukupuoli:
Hyväksyn käyttöehdot
Minulle saa lähettää tietoa Roihulehden ja yhteistyökumppaneiden tapahtumista sekä tarjouksista

Copyright 2006 - 2007 © Roihulehti Kävijöitä 469500